RAM: een van de meest gepassioneerde vakbonden — Uiteindelijk hebben we het over twee identieke vurige records! Het grootste relatieprobleem — Permanente concurrentie. Het is heel belangrijk om van tevoren de interessante gemeenschap te bespreken en echte waarden te begrijpen.

Bull: deze combinatie kan een grote teleurstelling opleveren — beïnvloedt het verschil in energie en het ritme van het leven. Romantiek zal helpen relaties te behouden.

Gemini: testrelaties. Ram — Moleculen en tweelingen — denker. Alleen sterke wederzijdse liefde zal deze ideologische https://potentie-verhogen.com/hoe-de-potentie-te-verbeteren-zonder-medicatie-tips-oefeningen-volksmiddelen/ afstand verminderen.

Kanker: te gevoelig voor een eenvoudige en explosieve RAM, ze nemen alle opmerkingen te serieus en dicht bij het hart waar. Hun relaties kunnen veranderen in schending op lange termijn; Voor dit doel is het niet nodig om rekening te houden met de belangen van beide partijen.

Horoscoop voor juli

Horoscoop voor augustus

Horoscoop in september

LEW: Fiery personages die geweldig zijn, voor de kleinste nuances, begrijpen en regelen elkaar. Overweeg de uitdrukking: neem de sleutels naar het hart? Dit gaat over hen. Het is moeilijk om een ​​sterkere verbinding te bieden. Alle sterren ondersteunen!

Miss: het kan moeilijk zijn. Soms kan de onconsequente en impulsieve RAM niet omgaan met voorzichtigheid en natuurlijke sympathie van maagden. Beide vereisen verzoening.

Skales: Helaas, maar er is geen harmonie in dit paar. Ram — Stuste waarheden, terwijl loyale schalen gebruiken om het probleem onder verschillende hoeken en posities te overwegen. Het is noodzakelijk om van jezelf en sterke punten te bevestigen.

Schorpioen: passie en wederzijdse aantrekkingskracht die niet kan worden gebaseerd, gecombineerd met oneindig respect. Perfecte verbinding! Maar pas op: er mogen in zo’n enkele geheimen geen geheimen zijn.

Boogschutter: deze karakters zijn vergelijkbaar met liefdevolle demets. Hoewel eerlijk gezegd, praten ze echt, zelfs over de moeilijkste en moeilijkste mentale entiteiten — Hun relatie dankzij de hemel!

Steenbok: Karticors zijn enthousiast over vurige herinneringen, maar het is de moeite waard om te concluderen dat deze twee — Te verschillend en energetisch tegenover. Dergelijke paren convergeren, divergeren en proberen eerdere gevoelens opnieuw te herstellen, alsof ze steeds opnieuw naar de hoge berg zijn geschapen. In de meeste gevallen — Dit zijn werknemers, maar op deze manier kunnen ze veel leren.

Horoscoop voor oktober

Horoscoop voor november

Horoscoop in december

Waterman: zo kort — Dit is de perfecte partner voor RAM. Ze zijn nooit saai!

Vis: Ram kan een harde keuze worden voor zo’n gevoelige aard. Een ander probleem — Overmatig vissen, daarom kunnen ze worden veroordeeld tot mentaal lijden.

Stier

RAM: Zo’n combinatie kan een grote teleurstelling brengen — beïnvloedt het verschil in energie en het ritme van het leven. Romantiek zal helpen relaties te behouden.

Bull: twee zonder de herinnering aan geliefden. Ze zijn zo comfortabel dat niemand anders nodig heeft. Het is meestal een levenslange verbinding.

Tweelingen: te luidruchtig en flirterig voor het kalf. In de regel gaan dergelijke tekenen zonder enige interesse, alsof het falenfout van tevoren werd verwacht. Maar. Zoals u weet, zeg nooit nooit.

Kanker: deze twee werden geleidelijk stap voor stap onthuld en kunnen een diepe zoete link bouwen. Schoonheid en goed leven — Hun roman is geen vreselijke moeilijkheden.

Horoscoop voor januari

Horoscoop voor februari

Horoscoop voor Mart

LEW: Wederzijdse aantrekkingskracht wordt gecreëerd tussen de twee voor wie beide moeilijk te vertrouwen zijn. De moeilijkheid is om een ​​beslissing te nemen die van hen een leidende rol zal spelen?

Miss: deze tekenen van de aarde hebben meestal veel generaal en begrijpen elkaar meestal. Ze hebben vergelijkbare waarden en ideeën over liefde. In een woord — ideaal!

Skales: het wordt aan het leven gegeven om ons veel te leren en niemand weet beter dan deze twee tekenen van Venus. Draad «De dekens op elkaar slepen», hun liefde — Zoeken naar harmonie en evenwicht. Ze hebben ontvangen!

Scorpio: Absoluut tegengestelde karakters, dus de relatie werkt nooit. Ik hou van of haat? De spanning is zo sterk dat de roman zich snel ontwikkelt.

Boogschutter: Natuurlijk moet je niet zwijgen, maar deze twee zijn compleet verschillende manieren. Als je nog steeds klaar bent om naar de sterrenopname te gaan, moet je op zijn minst begrip en geduld tonen.

Horoscoop voor april

Horoscoop voor mei

Horoscoop voor juni

Steenbok: liefde, bewondering, respect en wederzijds begrip! Goed gedaan! Voor altijd samen!

Waterman: Tijd met elkaar kan veel leren, maar alleen als hij sterke en onvoorwaardelijke liefde is. Waterman houdt ervan om wakker te worden en alles te veranderen, en kalveren waarderen de stabiliteit nog steeds.

Vis: groot potentieel van diepe en duurzame liefde die beter zal zijn en het beter zal doen.

TWEELINGEN
RAM: testrapporten. Ram — Moleculen en tweelingen — denker. Alleen sterke wederzijdse liefde zal afnemen en deze ideologische afstand proberen.

Taurus: Gemini ook Laway en flirterig voor het kalf. In de regel gaan dergelijke tekenen zonder enige interesse, alsof het falenfout van tevoren werd verwacht. Maar. Zoals u weet, zeg nooit nooit.

Twins: In het leven van deze twee is alles zoals in sprookjes, «En ze leefden nog lang en gelukkig». Ze hebben gewoon geen reden om met elkaar te bereiken en ruzie te maken. Het wordt leuk!

Hoe u het door het sterrenbeeld kunt verleiden?

Seks seks horoscoop

Enkele tekenen van de dierenriem

Kanker: ze zijn te verschillend, zelfs voor korte en gepassioneerde nabijheid, en niet te vergeten. Maar als hun relaties zijn gebouwd op een sterke vriendschap, kunnen ze alle tegenslagen overwinnen.

Lion: In de regel zijn tweelingen liever achter de schermen en leeuwen — ter plaatsen. De situatie is twee keer: enerzijds — Aan de andere kant, onverenigbaarheid — Mogelijkheid van wederzijdse complement. Als hun dromen en doelen vergelijkbaar zijn — Kan werken!

Miss: beide tekenen worden geassocieerd met intelligentie en beide zijn op zoek naar nieuwe kennis. De tweeling is echter te groot in hun vrijheid, en de Maagd herinnert hen voortdurend aan hun taken.

Skales: er is een goed wederzijds begrip tussen deze twee luchtborden. Beide charmant, met veel industriële werken aan een gemeenschappelijke toekomst en zijn klaar om een ​​harmonieuze relatie te onderhouden.

Schorpioen: Hard, heel moeilijk. Tweelingen van nature mysterieuze en schorpioen Haat gemakkelijke geheimen. Als vertrouwen in een paar minstens één keer wordt ondermijnd, repareer dan iets onmogelijk.

Sexy horoscoop voor november

Een sexy horoscoop in december

Sexy horoscoop voor de mars

Boogschutter: intellectuele achtervolging, vrijheid van meningsuiting en persoonlijke ruimte — Waarden die zowel aantrekken als gerelateerd zijn.

Steenbok: Gemini leeft in een ontspannen, en Steenbok zelfs op vakantie. En dit is het belangrijkste verschil in de energie van deze karakters. Ze zijn echter erg interessant voor zichzelf, en deze eindeloze intriges zijn fascinerend.

Waterman: magische communicatie! Twee luchtfoto’s die op de schouder kunnen komen om onder de naam te reizen «gelukkig huwelijk». Zelfs de sterren zijn verrast — Hoe gaan ze ermee om?

Vis: sterke intelligente communicatie. Deze liefde duurde echter lang en gevoelens zijn niet overwonnen, beide zullen naar vele compromissen moeten gaan.

KANKER

RAM: Te gevoelig voor een eenvoudige en explosieve RAM, ze nemen alle opmerkingen te serieus en dicht bij het hart waar. Hun relaties kunnen veranderen in een schending op lange termijn, zodat dit niet gebeurt, het is noodzakelijk om rekening te houden met de belangen van beide partijen.

Sexy horoscoop voor juni

De beste leeftijd vóór de bruiloft door de sterrenbeelden

Aantrekkelijkheid van verschillende tekenen van dierenriem

Taurus: Geleidelijk worden deze twee onthuld en kunnen ze een diep liefdevolle verbinding opbouwen. Schoonheid en goed leven — Hun roman is geen vreselijke moeilijkheden.

Tweelingen: ze zijn te verschillend, zelfs voor korte en gepassioneerde nabijheid, en niet te vergeten. Maar als hun relaties zijn gebouwd op een sterke vriendschap, kunnen ze alle tegenslagen overwinnen.

Kanker: deze zorgzame Twin Zodiac Love Entertainment, Homemen Comfort, Winkelen en Luxe. Deze eeuwige relatie heeft het gevoel van emotionele en materiële veiligheid.

Lion: een combinatie die kan werken, maar niet zonder een compromis. Lion is duidelijk de baas en de kanker voelt vaak vertraagd. Eerlijke liefde kan echter zo’n moeilijke uitdaging accepteren.

Miss: Wanneer het paar liefde en aantrekkingskracht heeft — Dit zijn zeer sterke relaties. Beide hebben een sterk leven en gemakkelijk te accepteren verantwoordelijkheden.

Skales: Motiveer deze twee of vernedert elkaar. Ze houden allebei van cultuur, kunst en schoonheid, en wanneer hun werelden in harmonie op elkaar inwerken — Het kan lang samen zijn.

Een sexy horoscoop voor oktober 2017

Beoordeling van een vrouw en geliefden onder het teken van een dierenriem

Wat in astrologie betekent de datum van uw bruiloft?

Schorpioen: twee watermerken die dezelfde taal spreken. Dit zijn diepe bindingen op basis van zorg en wederzijdse ondersteuning. Saint Soyuz!

Boogschutter: misschien een sterke vriendschap, de enige basis voor een serieuze relatie. Alleen in dit geval zal kanker uit de schaal kunnen komen en zich veilig kunnen voelen. Boogittar zal concessies moeten doen.

Steenbok: absoluut tegengestelde karakters, maar ze kunnen zichzelf nog steeds begrijpen en respecteren. Optimistische combinatie — Maar alleen als ze allebei niet interfereren met plannen en anderen installeren.

Waterman: kanker neemt beslissingen met hart en waterman — Hoofd. En dit verschil in meningen is vaak de reden, zoals ze zeggen in officiële verklaringen, onweerstaanbare tegenstrijdigheden.

Vis: watertekens waar ze over praten «Zielen van relaties». Vanaf de eerste minuten van de vergadering is de indruk dat ze al lang bekend zijn.

LEEUW

RAM: vuurtekens die geweldig zijn, voor de kleinste nuances, begrijpen en vormen elkaar. Overweeg de uitdrukking: neem de sleutels naar het hart? Dit gaat over hen. Het is moeilijk om een ​​sterkere verbinding te bieden. Alle sterren ondersteunen!

Byrus: Er is een wederzijdse aantrekkingskracht tussen de twee voor wie het moeilijk is om te weerstaan. De moeilijkheid is om een ​​beslissing te nemen die van hen een leidende rol zal spelen?

Gemini: In de regel staan ​​tweelingen liever achter de schermen en leeuwen — ter plaatsen. De situatie is twee keer: enerzijds — Aan de andere kant, onverenigbaarheid — Mogelijkheid van wederzijdse complement. Als hun dromen en doelen vergelijkbaar zijn — Kan werken!

Kanker: een combinatie die kan werken, maar niet zonder een compromis. Lion is duidelijk de baas en de kanker voelt vaak vertraagd. Eerlijke liefde kan echter zo’n moeilijke uitdaging accepteren.

Lion: Stel je twee koningen voor die meer geïnteresseerd zijn in onze eigen persoon in plaats van van «Majesteis» In de buurt van. Desondanks gaat iets magisch verder en keert hij voortdurend naar elkaar terug, en zelfs op die momenten waarop het lijkt, waren hun paden voor altijd verdeeld.

Miss: harde combinatie. Een paar waarin de Leeuw alles wil nemen onder haar noodcontrole, en de dame is niet klaar om te accepteren of wie. Het hoge niveau van intelligentie en acteertalenten plagen constante gevoelens.

Skales: Dynamic Duo, beide gloeiende alleen geluk. Als mensen met zo’n aanbidding naar hun partner kijken, kan het alleen jaloers zijn.

Schorpioen: sterke gepassioneerde karakters. De relatie tussen het vuur en de vertegenwoordiger van het water kan behoorlijk sterk zijn. Maar hij is een permanente strijd om macht.

Boogschutter: beide karakters vertegenwoordigen vuur — Vandaar het betrouwbare partnerschap. Ik zou graag fantastische seksuele compatibiliteit afzonderlijk willen noemen.

Steenbok: als hun doelen vergelijkbaar zijn, kunnen ze goed slapen; Anders doen ze na een paar maanden problemen. Ze willen immers allebei de leiding overnemen!

Waterman: Als alles in orde is — Zuig deze twee niet, maar is het kleinste probleem aan de horizon — Wat zijn koppig! Leer problemen te vergeven en te vergeten.

Vis: Hun zachte roman kan literaire en zelfs bioscoop worden genoemd, waar life -scènes de basis worden van een geweldig liefdesverhaal of een script voor een film.

Ram: het kan moeilijk zijn. Soms kan de onconsequente en impulsieve RAM niet omgaan met voorzichtigheid en natuurlijke sympathie van maagden. Beide vereisen verzoening.

Bull: Deze tekenen van de aarde hebben meestal veel gemeen en begrijpen zichzelf. Ze hebben vergelijkbare waarden en ideeën over liefde. In een woord — ideaal!

Gemini: beide tekenen worden geassocieerd met intelligentie en ze zijn allebei op zoek naar nieuwe kennis. Desondanks zijn de tweeling te groot in hun vrijheid, en de Maagd herinnert hen voortdurend aan hun taken.

Kanker: wanneer een paar liefde om viagra te kopen een winkel en attractie heeft — Dit zijn zeer sterke relaties. Beide hebben een sterk leven en gemakkelijk te accepteren verantwoordelijkheden.

Lew: harde combinatie. Een paar waarin de Leeuw alles wil nemen onder haar noodcontrole, en de dame is niet klaar om te accepteren of wie. Het hoge niveau van intelligentie en acteertalenten plagen constante gevoelens.

Miss: Hun combinatie is duidelijk, alsof het script, bedoeld voor het lot — En ze voelen het in de eerste minuten van datums. Maar in hun paar, net als in de bestseller in liefde Roman, is er een benijdenswaardige harmonie en drama.

Skales: het lijkt van buitenaf dat ze samen goed zijn, maar in het echte leven van de Maagd «corrigeren» Zijn partner kan een dunne en gevoelige ziel van schalen pijn doen. Ontwikkelaars moeten tact en gevoeligheid tonen en gewogen — Zet niet alles waar dat alles zo tragisch is.

Schorpioen: Zeer diepe, geheime douche. Omringen die niet weten dat de hele grondroman zich schaamt — Wat ze wisten? Maar precies wat achter de gesloten deur staat, weg van vreemden en hun speculatie, kan het een belofte zijn van een extreem sterke relatie.

Boogschutter: Virgin woont hier en nu en de schutter — Zoals gerangschikt in hun symbool — Extreem. Ze kunnen aanmoedigen en aanvullen.

Steenbok: een paar dat een hemelse zegen heeft ontvangen. Hun vakbond ziet eruit als onverwoestbare rots.

Waterman: Er is een zekere charme en wederzijds bewijs, maar je kunt niet terugschrijven — Strikte ordermarkering, water — Ik voel me perfect in chaos. De ontwikkeling van gebeurtenissen is onvoorspelbaar, zelfs voor sterren.

Vis: een geval waarin ze tegenstrijdigheden aantrekken, en in de toekomst leven ze, alsof ze in een dicht pakket zijn.

RAM: Helaas, maar er is geen harmonie in dit paar. Ram — Stuste waarheden, terwijl loyale schalen gebruiken om het probleem onder verschillende hoeken en posities te overwegen. Het is noodzakelijk om van jezelf en sterke punten te bevestigen.

Taurus: Life wil ons veel leren en niemand weet beter dan deze twee tekenen van Venus. Draad «De dekens op elkaar slepen», hun liefde — Zoeken naar harmonie en evenwicht. Ze hebben ontvangen!

Tweelingen: er is een goed wederzijds begrip tussen deze twee luchtborden. Zowel charmant, met grote zorg, werken aan een gemeenschappelijke toekomst en zijn klaar om een ​​harmonieuze relatie te onderhouden.

Kanker: deze twee zullen motiveren of vernederen. Ze houden allebei van cultuur, kunst en schoonheid, en wanneer hun werelden in harmonie op elkaar inwerken — Het kan lang samen zijn.

Lew: Beide karakters vertegenwoordigen vuur — Vandaar het betrouwbare partnerschap. Ik zou graag fantastische seksuele compatibiliteit afzonderlijk willen noemen.

Miss: Het lijkt erop dat ze van buitenaf goed zijn, maar in het echte leven van de maagd «corrigeren» Zijn partner kan een dunne en gevoelige ziel van schalen pijn doen. Ontwikkelaars moeten tact en gevoeligheid tonen en gewogen — Zet niet alles waar dat alles zo tragisch is.

Skales: een hemelse zaak die hij verkiest! Deze twee luchtvaartmaatschappijen zijn in het negende huis — Het lijkt erop dat de bakkerijperiode van de kandidaat nooit zal eindigen. Het is niet nodig om rond te kijken. En dit is echte gelukzaligheid!

Schorpioen: beide overvloed aan kwelling. Waarom niet proberen? Maar deze nutteloze en gepassioneerde interesse is vrij sterke vriendschap en zelden — Familiebanden.

Boogschutter: er is een bepaalde aantrekkingskracht. Maar de schutter is veel onafhankelijker in relaties dan betrouwbare schalen. In de tussentijd zijn ze altijd geïnteresseerd in tijd samen door te brengen, ze communiceren goed.

Steenbok: het lijkt op hemel en aarde, maar wanneer de doelen zijn geïnstalleerd, creëert deze interessante gemeenschap ze «Tegelijkertijd». Het is meestal een grote hulp bij het werken van relaties, maar ook op het niveau «Iets meer dan alleen collega’s» Het kan geluk zijn.

Waterman: deze twee luchtborden spreken dezelfde taal. Voeg volledige compatibiliteit toe in bed!

Vissen: goede vrienden wiens vertrouwelijke dialoog kan toenemen in een eed van loyaliteit aan het altaar. Raki dat ze leven en de liefde verdelen.

SCHORPIOEN

RAM: passie en wederzijdse aantrekkingskracht die niet kan worden ingeroepen in combinatie met oneindig respect. Perfecte verbinding! Maar merk op dat er geen geheimen mogen zijn.

Bull: Absoluut tegenovergestelde karakters, dus de relatie werkt nooit. Ik hou van of haat? De spanning is zo sterk dat de roman zich snel ontwikkelt.

Tweeling: moeilijk, heel moeilijk. Tweelingen van nature mysterieuze en schorpioen Haat gemakkelijke geheimen. Als vertrouwen in een paar minstens één keer wordt ondermijnd, repareer dan iets onmogelijk.

Kanker: twee watermerken die dezelfde taal spreken. Dit zijn diepe bindingen op basis van zorg en wederzijdse ondersteuning. Saint Soyuz!

Lion: Sterke gepassioneerde karakters. De relatie tussen het vuur en de vertegenwoordiger van het water kan behoorlijk sterk zijn. Maar hij is een permanente strijd om macht.

Maagd: een zeer diepe, geheime douche. Omringen die niet weten dat de hele grondroman zich schaamt — Wat ze wisten? Maar precies wat achter de gesloten deur staat, weg van vreemden en hun speculatie, kan het een belofte zijn van een extreem sterke relatie.

Skales: beide passies van nieuwsgierigheid. Waarom niet proberen? Maar deze nutteloze en gepassioneerde interesse is vrij sterke vriendschap en zelden — Familiebanden.

Schorpioen: wanneer ze in de buurt zijn — De lucht is gespannen met spanning. Samen kunnen ze de hele wereld verslaan en overwinnen, maar alleen als je het voor het eerst hebt met je dromen, hoop en verlangens.

Boogschutter: ongetwijfeld in deze verschillende problemen, zelfs ondanks de passie en wederzijdse wensen van avontuur. Het vermogen om te vergeven zal helpen om de kloof te overwinnen en te verbinden om te overwinnen en aan te sluiten.

Steenbok: beide personages houden hun leven, maar willen het ook beheersen, wat problemen kan veroorzaken. Maar als u ermee instemt om samen te werken — Creëer krachtige communicatie.

Waterman: tekenen met een bepaalde bestaande mening over elk onderwerp, klaar om alleen te staan. Verleidelijke intriges of onweerstaanbare misverstanden?

Vis: wat zijn de opwindende relaties! Er is meer dan passie en tederheid. De krachtige seksuele aantrekkelijkheid van twee watermerken, die zich al vele jaren gedragen.

BOOGSCHUTTER

RAM: Deze karakters zijn vergelijkbaar met liefde -emagnetten. Hoewel eerlijk gezegd, praten ze echt, zelfs over de moeilijkste en moeilijkste mentale entiteiten — Hun relatie dankzij de hemel!

Taurus: Natuurlijk moet je jezelf niet sluiten, maar deze twee gaan op verschillende manieren volledig. Als je nog steeds klaar bent om naar de sterrenopname te gaan, moet je op zijn minst begrip en geduld tonen.

Gemini: intellectuele achtervolging, vrijheid van meningsuiting en persoonlijke ruimte — Waarden die zowel aantrekken als gerelateerd zijn.

Kanker: misschien een sterke vriendschap met de enige basis voor een serieuze relatie. Alleen in dit geval zal kanker uit de schaal kunnen komen en zich veilig kunnen voelen. Boogittar zal concessies moeten doen.

Lew: Beide vertegenwoordigen vuur — Daarom wederzijds begrip en uitstekend partnerschap. Trouwens, ik wil seksuele compatibiliteit opmerken.

Maagd: de maagd woont hier en nu, en boogittari, zoals in hun symbool, extreem ver van. Ze kunnen aanmoedigen en aanvullen.

Skales: er is een bepaalde aantrekkingskracht. Maar de schutter is veel onafhankelijker in relaties dan betrouwbare schalen. In de tussentijd zijn ze altijd geïnteresseerd in tijd samen door te brengen, ze communiceren goed.

Schorpioen: Ze zijn ongetwijfeld in deze paar problemen, zelfs ondanks de passie en wederzijdse wensen van avontuur. Het vermogen om te vergeven zal helpen om de kloof te overwinnen en te verbinden om te overwinnen en aan te sluiten.

Boogschutter: Ik ben blij om tijd door te brengen in het gezelschap van mijn astronomische tweeling en ga met hem mee aan de rand van de wereld. Dergelijke relaties zijn vol optimisme.

Steenbok: we zullen eerlijk zijn — U hoeft elkaar niet te kwellen. In de meeste gevallen is het mislukt. En dat komt Aventturist — Steenbok’s verantwoordelijke vreugde — Huidige test.

Waterman: Aangenaam opwinding en verlangen naar avontuur maken hen twee geïnteresseerde partnerschappen.

Vis: vis houdt van sterke verbindingen, en de boogschutter wil altijd vrijheid. Het is noodzakelijk om deze advertentie te leveren en niet te lijden «Bank» en aan het begin van het bereiken van een overeenkomst over de belangrijkste problemen.

RAM: vergelijken stimuleren RAM, maar het is de moeite waard om te erkennen dat deze twee — Te verschillend en energetisch tegenover. Dergelijke paren convergeren, divergeren en proberen eerdere gevoelens opnieuw te herstellen, alsof ze steeds opnieuw naar de hoge berg zijn geschapen. In de meeste gevallen is dit werk Syzyfer, maar in het proces kunnen ze veel van elkaar leren.

Bull: liefde, bewondering, respect en wederzijds begrip! Goed gedaan! Voor altijd samen!

Twins: tweelingen Leven van ontspanning, en Steenbok is zelfs op vakantie. En dit is het belangrijkste verschil in de energie van deze karakters. Ze zijn echter erg interessant voor zichzelf, en deze eindeloze intriges zijn fascinerend.

Kanker: absoluut tegengestelde karakters, maar toch in staat om te begrijpen en te respecteren. Optimistische combinatie — Maar alleen als ze allebei niet interfereren met plannen en anderen installeren.

Lion: Als hun doelen vergelijkbaar zijn, kunnen ze goed slapen; Anders doen ze na een paar maanden problemen. Ze willen immers allebei de leiding overnemen!

Miss: Een paar dat een hemelse zegen heeft ontvangen. Hun vakbond ziet eruit als onverwoestbare rots.

Skales: het lijkt erop dat dit — Hemel en aarde — Maar wanneer de doelen zijn geïnstalleerd, maakt het het gebruikelijk «Tegelijkertijd». Het is meestal een grote hulp bij het werken van relaties, maar ook op het niveau «Iets meer dan alleen collega’s» Het kan geluk zijn.

Schorpioen: Beide personages houden van een goed leven, maar ze willen het ook beheersen, wat problemen kan veroorzaken. Maar als u ermee instemt om samen te werken — Creëer krachtige communicatie.

Boogschutter: we zullen eerlijk zijn — U hoeft elkaar niet te kwellen. In de meeste gevallen is het mislukt. En dat komt Aventturist — Steenbok’s verantwoordelijke vreugde — Huidige test.

Steenbok: betrouwbare en evenwichtige combinatie — Sterk en onafscheidelijk.

Waterman: Er is wederzijds respect, maar niet voldoende voor plannen voor lange termijn. In de regel zijn er de eerste liefhebbers van degenen die weten hoe ze geheimen moeten opslaan, maar er zijn geen dromen meer.

Vis: heel anders, maar probeer het. Diepe behoeften van Steenbok en vis — Verliefd zonder rust, hij zal goede hulp dienen. Mysterieus heerlijk!

WATERMAN

Ram: zo kort — Dit is de perfecte partner voor RAM. Ze zijn nooit saai!

Taurus: Tijd doorgebracht samen met samen, kan veel leren, maar alleen als hij sterke en onvoorwaardelijke liefde is. Waterman houdt ervan om wakker te worden en alles te veranderen, en kalveren waarderen de stabiliteit nog steeds.

Gemini: magische communicatie! Twee luchtfoto’s die op de schouder kunnen komen om onder de naam te reizen «gelukkig huwelijk». Zelfs de sterren zijn verrast — Hoe gaan ze ermee om?

Kanker: kanker neemt beslissingen met hart en water — Hoofd. En dit verschil in meningen is vaak de reden, zoals ze zeggen in officiële verklaringen, onweerstaanbare tegenstrijdigheden.

Lew: Als alles in orde is — Zuig deze twee niet, maar is het kleinste probleem aan de horizon — Wat zijn koppig! Leer problemen te vergeven en te vergeten.

Miss: Er is een zekere charme en wederzijds bewijs, maar je kunt niet terugschrijven — Strikte ordermarkering, water — Ik voel me perfect in chaos. De ontwikkeling van gebeurtenissen is onvoorspelbaar, zelfs voor sterren.

Skales: deze twee luchtborden spreken in één taal. Voeg volledige compatibiliteit toe in bed!

Schorpioen: Tekenen met een bepaalde bestaande mening over elke vraag, klaar om vol te zijn. Verleidelijke intriges of onweerstaanbare misverstanden?

Boogschutter: aangename opwinding en verlangen naar avontuur maken deze twee geïnteresseerde partnerschappen.

Steenbok: er is wederzijds respect en aantrekkingskracht tussen hen, maar niet genoeg voor lange plannen. In de regel zijn er de eerste liefhebbers van degenen die weten hoe ze geheimen moeten opslaan, maar er zijn geen dromen meer.

Waterman: Ken de andere helft zo goed en kijk in de spiegel die op een gegeven moment verloren is gegaan.

Vis: talenten en inspiratierelaties. Meestal interactie bij: Creator en Muse.

Vissen

RAM: Ram kan een te roekeloze keuze worden voor zo’n gevoelige aard. Een ander probleem — Overmatig vissen, daarom kunnen ze worden veroordeeld tot mentaal lijden.

Bull: het grote potentieel van diepe en duurzame liefde die elk van hen zal verbeteren